Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-05-05@03:49:58 GMT

مشکل اینترنت مخابرات و انتظار طولانی ۲۰۲۰

تاریخ انتشار: ۶ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۱۳۴۲۶

مشکل اینترنت مخابرات و انتظار طولانی ۲۰۲۰

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، شرکت مخابرات ایران یکی از پرکاربرترین شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات مخابراتی به شمار می‌رود. اگرچه در ارائه خدمات اینترنتی، مخابرات جزء اولین شرکت‌ها بود، اما به مرور زمان و با حضور شرکت‌های FCP و خدمات متفاوت، رقابت در دست این شرکت‌ها قرار گرفت و مخابرات در حوزه خدمات مطلوب اینترنتی برای کاربران، به نوعی بازی را به شرکت‌های دیگر واگذار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اتصال ایران به شبکه جهانی اینترنت از شنبه شب (۲۵ آبان)، به دلیل ناآرامی‌های ایجادشده در پی اجرای طرح اصلاح و سهمیه‌بندی بنزین و به منظور جلوگیری از امکان سوءاستفاده های احتمالی از این ابزار ارتباطی قطع شد. پس از آن، اتصال اینترنت ثابت و خانگی، دانشگاه‌های بزرگ کشور و و برخی شرکت‌های فعال و نیازمند به ارتباطات اینترنتی از روز پنج‌شنبه (۳۰ آبان) آغاز شد.

اتصال مجدد اینترنت به تدریج ادامه یافت تا به مرور در استان‌ها ارتباطات بین‌الملل دوباره از سر گرفته شود؛ هرچند هنوز برخی اخبار حاکی از قطعی اینترنت در برخی از استان‌ها است. با وجود این به نظر می‌رسد برخی از دریافت‌کنندگان خدمات اینترنتی از شرکت مخابراتی، هنوز هم نتوانستند به اینترنت دست یابند و حتی شبکه ملی اطلاعات هم برایشان قطع است.

در اعتراض به این مشکلات، یکی از کاربران نوشته است: «اینترنت خانگی ما هنوز قطع است. متاسفانه اینترنت تهران وصل شده اما ما که جزو شهرستان‌های تهران هستیم، هنوز قطع است و حتی ۲۰۲۰ هم قطع است که بخواهیم گزارش دهیم.»

کاربر دیگری نوشته است: «من یه برنامه‌نویس هستم و در یک شرکت تولیدی قطعات سخت‌افزاری کار می‌کنم. اینترنت استان تهران ۱۰ روز شده که قطع است و من هیچ کاری نمی‌توانم بکنم. از اینترنت ADSL مخابرات استفاده می‌کنیم که علاوه بر نبود اینترنت، به مدت ۱۰  روز، شبکه ملی هم چهار روز است که برای ما قطع شده و به پشتیبانی ۲۰۲۰ زنگ می‌زنم، تلفن قطع می‌شود و یک نفر پشتیبان هم جواب نمی‌دهد.»

 این در حالی است که پیش از این هم شرکت مخابرات ایران به دلیل بالا رفتن حجم تماس‌ها در سامانه‌های شارژینگ و فنی با اختلالاتی روبه‌رو بود و پس از این‌که وزیر ارتباطات از تماس با پشتیبانی مخابرات (۲۰۲۰) و چند سرویس‌دهنده‌ی دیگر گفته بود که کیفیت خوبی نداشتند، از طرف سازمان تنظیم مقررات ارتباطات، به دلیل بیش‌ترین مشکلات را در زمینه کیفیت پاسخگویی به مشترکان اخطار گرفته بود.

اما این روزها که به دلیل قطعی شبکه جهانی اینترنت به مدت حدودا یک هفته بسیاری از کسب‌وکارها آسیب دیدند و بسیاری از کاربران نیز به این موضوع اعتراض داشتند؛ این‌که با برقراری مجدد اینترنت برای دریافت‌کنندگان خدمات اینترنتی، برخی نه تنها به اینترنت بین‌الملل بلکه به حتی به شبکه ملی اطلاعات هم دسترسی نداشته باشند و پشیبانی هم پاسخگوی شرایط موجود نباشد، قابل توجه است.

پاسخ مخابرات به مشکلات ۲۰۲۰

اما پیگیری‌ها از شرکت مخابرات ایران حاکی از بالا رفتن تماس‌ها با مخابرات است. در این راستا محمدرضا بیدخام -سخنگوی شرکت مخابرات ایران-ضمن عذرخواهی از مشترکان به دلیل بالا رفتن مدت زمان انتظار  ۲۰۲۰ اظهار کرد: عمده دلیل قطع اینترنت ثابت و همراه با توجه به شرایط موجود جامعه است که ما دخل و تصرفی در قطع و وصل آن نداشتیم اما به واسطه قطعی اینترنت، میزان تماس‌ها با ما ۱۰۰ برابر افزایش داشته است.

وی افزود: افزایش ترافیک این تماس‌ها سه علت عمده دارد؛ یکی این‌که مردم سوال می‌کنند چرا اینترنت قطع شده و چرا کیفیت و سرعت آن پایین آمده است؟ علت دوم این‌که تخفیف‌هایی که قرار داده شده را چطور می‌توانند دریافت کنند؟ علت سوم نیز فروش اینترنت ثابت است؛ این سه علت موجب شده صف انتظار در نقاط کشور تا ۱۰۰ برابر افزایش یابد.

سخنگوی شرکت مخابرات ایران با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای کاهش انتظار پاسخگویی به کاربران بیان کرد: ما در سامانه مخابرات یک IBR (سیستم پاسخگویی هوشمند) قرار دادیم که مردم را راهنمایی کند تا برای کاهش ماندن در صف انتظار چه کار کنند. دوم این‌که ثبت مکانیزه را در بخش‌های مختلف ۲۰۲۰ اضافه کردیم. در سومین اقدام هم میزان پاسخگوها را افزایش دادیم و سیستم تیکتینگ اینترنتی را بر مبنای وب فعال کردیم.

بیدخام درباره قطعی ادامه‌دار اینترنت در برخی نقاط توضیح داد: دستور وصل اینترنت ثابت و همراه از طریق شورای امنیت کشور است. برای مثال در تهران در برخی از نقاط غربی هنوز دستور اتصال داده نشده است. اما این موضوع می‌تواند دلایلی از جمله بدهی، خرابی یا موارد دیگر داشته باشد. البته اتصال اینترنت به صورت کلی برقرار می‌شود و به‌صورت موردی صورت نمی‌گیرد.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: اینترنت مخابرات قطعی اینترنت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۱۳۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خیز ژاپن برای اینترنت نسل ۶، ۵۰۰ برابر سریع‌تر از نسل ۵!

نزدیک به ۵ سال از عرضه اینترنت نسل پنجم می‌گذرد و حال زمان روی کار آمدن نسل ششم رسیده‌است؛ در این بین توسعه دهندگان به دنبال راه‌هایی برای استفاده کامل از پهنای باند گسترده نسل بعدی هستند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، آزمایش این فناوری در ژاپن در یک دستگاه بی‌سیم، سرعت انتقال داده ۱۰۰ گیگابیت در ثانیه را نشان داد که ۱۰ برابر سریع‌تر از ۵G در اوج خود و ۵۰۰ برابر سریع‌تر از یک تلفن هوشمند متوسط ۵G است.

یک فیلم دو ساعته و با کیفیت متوسط نتفلیکس که روی گوشی پخش می‌شود، حدود ۱.۵ گیگابایت حجم دارد، بنابراین از نظر عملی، ما به دنبال این هستیم که بتوانیم هشت یا نه فیلم از این فیلم‌ها را در هر ثانیه جابجا کنیم.

نتیجه تحقیق و توسعه گسترده توسط شرکت مخابرات ژاپن NTT، اپراتور تلفن همراه ژاپنی DOCOMO و شرکت‌های الکترونیک NEC و فوجیتسو، این دستگاه از باندهای فرکانس بالا در محدوده ۱۰۰ گیگاهرتز و ۳۰۰ گیگاهرتز استفاده می‌کند و به آن امکان این را می‌دهد تا داده‌های بیشتری نسبت به استانداردهای نسل قبلی منتقل کند.

پیشرفت در فناوری ارتباطات در واقع به اشکال مختلفی از فرستنده‌ها و گیرنده‌ها نیاز دارد. در مورد سخت افزار، شایان ذکر است که این نسخه به تجهیزات بسیار پیشرفته‌ای نیاز دارد. اما با توسعه فناوری، اندازه و هزینه‌های آن تجهیزات به تدریج کاهش می‌یابد.

همچنین مهم است که به یاد داشته باشید که حداکثر سرعت ۱۰ گیگابیت بر ثانیه برای ۵G، در شرایط عالی، با استفاده از قوی ترین و بهینه ترین سخت افزار است. طبق گزارش Opensignal، متوسط سرعت ۵G برای گوشی‌های هوشمند در T-Mobile در ایالات متحده - بهترین اپراتور این کشور برای سرعت ۵G - در حال حاضر ۱۸۶.۳ مگابیت بر ثانیه است.

به عبارت دیگر، ۶G سرعت بسیار بهبود یافته را نوید می‌دهد. به گفته محققان، این فناوری در همه چیز از دانلود فیلم با وضوح بالا گرفته تا ارتباطات بین وسایل نقلیه خودران مفید خواهد بود.

نسل ششم، از نظر پهنای باند یا ظرفیت شبکه نیز یک جهش رو به جلو وجود خواهد داشت: دستگاه‌های بیشتری می‌توانند به طور همزمان متصل بمانند. اگر تا به حال سیگنال تلفن را در یک کنسرت پرجمعیت یا بازی ورزشی از دست داده باشید، با ازدحام شبکه آشنا خواهید شد، و این چیزی است که ۶G باید تمام آن‌ها را از میان ببرد.

دیگر خبرها

  • انتظار طولانی برای یک سفر واجب + ویدئو
  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد
  • نتیجه آزمایش نسل ششم اینترنت در ژاپن: ۵۰۰ برابر سریع‌تر از ۵‌جی
  • پیگیر رفع مشکل اینترنت در روستاها هستیم
  • پیگیری مشکل اینترنت در روستاها
  • توسعه ارتباطات سیار با نصب و راه‌اندازی دکل اینترنت سرعت در قلعه خواجه
  • پوشش اینترنت در ۳ روستای گردشگرپذیر سرولایت افزایش یافت
  • خیز ژاپن برای اینترنت نسل ۶، ۵۰۰ برابر سریع‌تر از نسل ۵!
  • مشکل طولانی شدن فرایند اداری ترخیص مواد اولیه شرکت‌های داروسازی به زودی رفع می‌شود
  • مشکل طولانی شدن ترخیص مواد اولیه دارو برطرف می‌شود