Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بلاغ مازندران»
2024-05-05@00:53:17 GMT

آمار دستگاه‌های هوشمند خانگی تا ۲۰۲۰ +عکس

تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۸۴۵۱۶۳

آمار دستگاه‌های هوشمند خانگی تا ۲۰۲۰ +عکس

اینترنت اشیا در حوزه خانگی بسیار پیشرفت کرده و در آینده زندگی انسان را دگرگون می کند. به نظر می رسد روند اتوماسیون خانه‌ها یکی از موج‌های فناوری نسل آتی باشد.به گزارش بلاغ، اینترنت اشیا زندگی و مشاغل را تحت تاثیر قرار خواهد داد یکی از عوامل اثرپذیر خانه‌های هوشمند هستند این خانه ها قرار است در آینده با گجت‌هایی که به اینترنت و یکدیگر متصل هستند زندگی انسان را ساده‌تر و راحت‌تر می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تصور کنید در یک روز تابستانی به سمت خانه حرکت می‌کنید و زمانی که به مقصد می‌رسید باید منتظر بمانید تا هوای داخل خانه خنک شود. اما با این شیوه می‌توانید به کمک تلفن هوشمند، هنگام خروج از محل کار به ترموستات هوشمند خانه دستور دهید دمای محیط را بکاهد. یا تصور کنید مشغول آشپزی هستند و از دستیار صوتی هوشمند الکسا می‌خواهید مهم‌ترین اخبار روز را برایتان بخواند.

 این درحالی است که به نظر می‌رسد، روند اتوماسیون خانه‌ها یکی از موج‌های فناوری در آینده است.

ساختمان و خانه‌های هوشمند

وب سایت خبری بیزینس اینسایدر در تحقیقی تخمین می‌زند تعداد محموله دستگاه‌های هوشمند خانگی از ۸۳ میلیون واحد در ۲۰۱۵ به ۱۹۳ میلیون دستگاه در ۲۰۲۰ می‌رسد.

این وب سایت در تحقیق ۲۰۱۸ خود پیش‌بینی می‌کند تعداد دستگاه‌های مجهز به اینترنت اشیا از ۹ میلیارد دستگاه در ۲۰۱۷ به ۵۵ میلیارد دستگاه در ۲۰۲۵ میلادی می‌رسد. همچنین پیش‌بینی می‌شود تا این تاریخ سرمایه‌گذاری در حوزه اینترنت اشیا به ۱۵ هزار میلیارد دلار می‌رسد.

این آمار شامل تمام دستگاه‌های هوشمند خانگی (ماشین لباسشویی، خشک کن، یخچال و غیره)، گجت‌های امنیت خانه و سیستم‌های امنیتی (حسگرها، دستگاه‌های مانتیور و سیستم‌های هشدار) و همچنین تجهیزات هوشمند انرژی خانگی مانند ترموستات و سیستم‌های روشنایی هوشمند است.

در همین راستا نشریه فوربس برخی از مهمترین گجت‌های این حوزه را معرفی کرده است. این دستگاه های هوشمند در آینده نزدیک زندگی انسان را دگرگون می کنند.

یخچال‌های هوشمند

یکی از محبوبترین دستگاه‌های مجهز به هوش مصنوعی یخچال‌های هوشمند است. این یخچال‌ها به کاربر خود اعلام می‌کنند چه مواد غذایی در حال اتمام است. اگر این گجت‌ها به درستی تنظیم شود، سطح زندگی روزانه ساکنان خانه را به شدت ارتقا می‌دهند.

اجاق گازهای هوشمند

این اجاق گازها نیز قابلیت‌های خارق العاده‌ای دارند آنها مجهز به حسگرهایی هستند که هر غذا را به بهترین شیوه می‌پزند. از آنجا که به وای فای متصل هستند و دوربینی در آنها کارگذاشته شده، یک ویدئو زنده نیز به موبایل کاربر ارسال می‌کنند.

سیستم امنیت خانگی

در این زمینه دستگاه‌های متعددی ساخته شده است که الگوی مصرف برق را به صاحبخانه می‌آموزند و همزمان امنیت خانه را تامین می‌کنند. این فناوری برای ساختمان‌های نسل آتی در هر مقیاسی بسیار ملزوم است. چنین گجت‌هایی می‌توانند در صورت لزوم امنیت خانه را تامین کنند.

در این میان زنگ و قفل‌های هوشمندی ساخته‌اند که به وای فای متصل می‌شوند و ورود و حضور غریبه در خانه را به وسیله یک اپلیکیشن موبایل به کاربر خود هشدار می‌دهند.

 لامپ‌های هوشمند

اتوماتیک کردن چراغ‌های خانه نیز یکی از روندهای جدید است. با کمک سیستم‌های نوری هوشمند مانند Wink می‌توان لامپ‌های هوشمند بیرونی خانه را طوری تنظیم کرد که با توجه به نور خورشید تغییر کنند یا هنگامی که کاربر خانه نیست الگویی برای روشن و خاموش کردن چراغ‌ها تعریف کرد تا طوری به نظر برسد که ساکنان در خانه حضور دارند.

درون خانه نیز می‌توان با کمک سیستم‌های نور رسانی مختلف از جمله Hue متعلق به شرکت فیلیپس می‌توان نور خانه را با توجه به وضعیت و حال و هوای خانه تنظیم کرد. به عنوان مثال می‌توان از شدت نور در شب و زمان خواب کاست.

آبیاری گیاهان بدون دخالت انسان

از سوی دیگر می‌توان با دستگاه‌های هوشمند از گیاهان خانگی مراقبت کرد. به عنوان مثال Rachio Smart Sprinkler Controller چمن‌های خانه را به طور هوشمند و در مواقع تعیین شده آبیاری می کند. همچنین می‌توان با توجه به وضعیت آب و هوایی زمان آبیاری را مشخص کرد.

 دستیارهای صوتی

در بخش دستگاه‌های اتوماسیون خانه، دستگاه‌های جالبی به بازار عرضه شده و به سختی می‌توان یکی از آنها را انتخاب کرد. اما در این میان Echo متعلق به شرکت آمازون توجه بسیاری از کاربران را به خود جلب کرده است. این دستیار با ابر حسابرسی متصل و با صوت فعال می‌شود.

ترموستات‌های هوشمند

ترموستات‌های هوشمند به کاهش مصرف انرژی خانواره‌ها کمک می‌کنند. به این ترتیب از هزینه‌های خانواده کاسته می‌شود و همزمان محیطی راحت برای ساکنان فراهم می‌شود.

فراگیر شدن اینترنت اشیا با کاهش قیمت دستگاه های هوشمند

در حال حاضر بازار لوازم خانگی در صورتی رشد می‌کند که قیمت دستگاه‌های مجهز به اینترنت اشیا کاهش یابد و عموم مردم مزایای این محصولات را درک کنند.

مهمترین و آشکارترین مزیت یک خانه هوشمند راحتی و آسایش آن است، زیرا دستگاه‌های بیشتری به اینترنت متصل می‌شوند و می‌توانند عملیات‌ بیشتری را انجام دهند. در نتیجه ساکنان خانه فرصت برای انجام کارهای دیگر خواهند داشت. اما فراتر از آن دستگاه‌های هوشمند مجهز به اینترنت اشیا از هزینه‌ها می‌کاهند و در مصرف انرژی نیز صرفه‌جویی می‌کنند.

البته معایبی نیز وجود دارد. دستگاه‌های هوشمند خانگی به طور معمول گرانقیمت‌تر از نمونه‌های معمولی هستند.

به عنوان مثال یک لامپ ال ای دی هوشمند به طور متوسط ۱۵ دلار قیمت دارد. حال آنکه نمونه معمولی آن ۸ دلار فروخته می‌شود. البته هزینه لامپ‌های هوشمند در سال‌های اخیر به شدت کاهش یافته بنابراین قیمت دستگاه‌های هوشمند و مجهز به اینترنت اشیا در آینده ارزانتر خواهد شد.

یکی دیگر از معایب وسایل خانگی مجهز به اینترنت اشیا، هک شدن آنهاست. این دستگاه ها با وجود جذابیت فراوان به آسانی قابل هک کردن هستند و اطلاعات کاربران را در اختیار افراد سودجو قرار می دهند. در همین راستا بسیاری از کارشناسان هشدار داده اند باید همراه توسعه این دستگاه های هوشمند، راه حلی برای شکاف های امنیتی آنها نیز در نظر گرفته شود.  

پس از هوشمند شدن خانه ها در گام بعدی شهرها هوشمند می‌شوند.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۴۵۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی

مرتضی عباس‌زاده، سرپرست مرکز تحقیقات رباتیک و فناوری‌های نرم دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در گفت‌وگو با خبرنگار آنا پیرامون برنامه‌های مرکز رباتیک این مرکز گفت: مرکز تحقیقات رباتیک از دو سال قبل به انجام فعالیت‌های ویژه‌ای از جمله طراحی و ارائه وسایل هدایت شونده خودران پرداخته است و هم اکنون با یک تیم ۲۰ نفره از سرای نوآوری، مرکز رشد و مرکز تحقیقات در حال فعالیت و پیش بردن پروژه‌های مختلف در این زمینه است. وسایل نقلیه خودکار دارای چرخ‌های مخصوصی که ما بزرگترین چالش ما تهیه آن‌ها بود که خداروشکر توانستیم با تولید آن خودکفا شویم و نمونه ایرانی این چرخ را طراحی و پیاده کنیم.

وی در ادامه افزود: طی جلساتی که با وزارت دفاع برگزار کردیم قرار شد یکسری ربات هوشمند در جهت تأمین نیاز‌های آنها طراحی و تولید شود؛ زیرا با توجه به حساسیت این حوزه لازم است برخی وسایل در محیط‌های خاصی جا‌به‌جا شوند که ممکن است برای انسان خطر آفرین باشد و این موضوع می‌تواند موفقیت‌های بزرگی در بحث دفاع به‌دست آورد.

سورتینگ و انبارگردانی با ربات‌های هوشمند 

عباس زاده در ادامه گفت: از سوی دیگر با توجه به افزایش خرید‌های اینترنتی و دریافت بسته‌های پستی از سوی مردم نیاز به فناوری و استفاده ربات‌ها بیش از پیش احساس می‌شود. از این رو طی صحبت‌ها و تعاملاتی که با شرکت ملی پست انجام شد، قرار است ربات‌هایی برای استفاده در سورتینگ و انبارگردانی هوشمند طراحی و تولید شود و با قابلیت‌های لازم شرکت پست، با ابعاد کاربردی در اختیار آنها قرار بگیرد. این ربات‌ها می‌توانند به صورت ۷-۲۴ و محیط تاریک کار کنند که این موضوع باعث سرعت در خدمات رسانی و صرفه جویی در انرژی می‌شود.

سرپرست مرکز تحقیقات رباتیک و فناوری‌های نرم دانشگاه آزاد اسلامی از دیگر پروژه‌های در دست این تیم گفت: موضوع بهداشت در کارخانه‌های داروسازی بسیار حائز اهمیت است و بهتر است جا‌به‌جایی و حمل دارو بدون دخالت انسان صورت بگیرد از این رو شرکت‌های داروسازی هم تمایل زیادی به مکانیزه کردن این خدمات دارند هرچند که این اتفاق پیش‌تر در کشور‌های نظیر آلمان، ژاپن، آمریکا رخ داده و با این رویکرد ما نیز به این سمت حرکت می‌کنیم که بتوانیم ربات‌های داخلی و برای این کار ارائه کنیم.

تفاوت ربات با دستگاه چیست؟

وی در ادامه با اشاره به تفاوت‌های دستگاه با ربات افزود: هرچقدر یک دستگاه به سمت هوش مصنوعی پیش برود ربات‌تر می‌شود به این معنی که می‌تواند رفتار‌ها و عکس العمل‌های مختلفی داشته باشد، هرچه هوش مصنوعی را کم کنیم به سمت دستگاه بودن پیش می‌ورد، پس وقتی صحبت از ربات هوشمند می‌کنیم نرم افزار‌های هوشمند و هوش مصنوعی مربوط به یک صنعت خاص در نظر می‌گیریم. هدف ما این است که برای صنایع ربات طراحی و تولید کنیم نه صرفاً دستگاه که به این هدف رسیدیم و خوشبختانه صنایع این موضوع را پذیرفتند و قبول کردند که محصولات ایرانی می‌توانند درحوزه وارد شوند و حرفی برای گفتن دارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آمار جالب توجه حریف استقلال در خارج از خانه
  • شب سیاه در لیگ دو فرانسه: مرسی سیتی! (عکس)
  • رکورد جدید هالند: پنجمین بازیکن تاریخ لیگ برتر با ثبت ۱۰+ گل در بازی‌های خانگی و خارج از خانه
  • هوشمندسازی ساختمان: خانه‌ای که فراتر از تصورات شماست
  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد
  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی
  • امید جدید پرسپولیسی‌ها برای صدرنشین: ذوبِ شکست‌ناپذیر!
  • ژاپن بر روی اینترنت نسل۶، ۵۰۰برابر سریع‌تر از نسل۵ کار می‌کند!
  • خیز ژاپن برای اینترنت نسل ۶، ۵۰۰ برابر سریع‌تر از نسل ۵!
  • اسرائیل خواهر اسماعیل هنیه را آزاد کرد و در حصر خانگی قرار داد+ عکس