Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا؛ حسین فلاح جوشقانی معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در همایش فعالان حوزه اینترنت اشیا گفت: براساس پیش‌بینی‌های انجام شده تا سال ۲۰۲۰، ۸۵۳ میلیارد دلار در حوزه اینترنت اشیا تراکمات مالی موجود خواهد بود. این در حالی است که تعداد و نوع دستگاه‌ها در این حوزه افزایش چشمگیری پیدا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: صنعت اینترنت اشیاء در اقتصاد کشور آمریکا تغییر بسیار مهمی دارد و بخشی از صنعت ارتباطی این کشور را به خود اختصاص داده است. در حال حاضر تکنولوژی در حوزه اینترنت اشیا نسل پنجم است اما در ایران نسل سوم استفاده می‌شود.

وی با بیان اینکه باید به سوی سیستم IPV۶ مهاجرت کرد گفت: اگر قرار باشد تا ۵۰ میلیارد دستگاه به شبکه متصل شوند باید نسل در حال استفاده یعنی IPV۴ را به IPV۶ تغییر داد. چراکه نسل حال حاضر توانایی پشتیبانی این میزان دستگاه را ندارد.

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی درباره روش قانونمند شدن حوزه اینترنت اشیا گفت: رگولاتورها دولتی هستند و همین مساله در کنار نظرهای متفاوت باعث شده تا با چالش‌هایی روبرو باشند که برای این مورد باید به اتفاقات رخ داده برای کدهای دستوری یا همان USSD اشاره داشت که در رسانه‌ها اخبار زیادی را به خود اختصاص داد.

معاون وزیر ارتباطات تاکید کرد: هم‌اکنون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با همکاری سازمان استاندارد ایران اقدام به تسهیل‌گری در آزمایش تجهیزات کرده است. همچنین سازمان تنظیم مقررات در حال انجام اقداماتی برای جلوگیری از انحصار و استفاده از تجهیزات بومی است تا صنعت اینترنت اشیا به اقتصاد کشور کمک کند.

 

 

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۸۱۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گام اول به سمت دولت تنظیم‌گر برداشته شد

به گزارش خبرگزاری مهر، شبکه ملی تنظیم گری ایران با حضور مصطفی زمانیان رئیس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری و نهادهای ذیربط با محوریت این مرکز، رونمایی شد.

بر اساس این گزارش، طی ماه‌های گذشته، مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری میزبان سلسله نشست‌هایی با موضوع نسبت‌یابی نهادهای تنظیم‌گر با دستگاه‌های حاکمیتی از دولت گرفته تا قوه قضائیه و حتی دیگر نهادهای تنظیم‌گر بود.

در این نشست‌ها که با حضور نمایندگان خود نهادهای تنظیم و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و قضائی از وزارتخانه‌های مختلف گرفته تا دیوان عدالت اداری برگزار شد، برخی چالش‌های موجود در تعامل نهادهای تنظیم‌گر با این دستگاه‌ها مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مشخص شد که برخی از چالش‌های موجود در فضای تنظیم‌گری کشور از طریق ایجاد فضای گفتگو بین خود نهادهای تنظیم‌گر قابل حل است.

بر همین اساس ایجاد یک شبکه برای کنار هم نشاندن نهادهای تنظیم‌گر با نام «شبکه تنظیم گران ایران» و با محوریت مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری در دستور کار دولت سیزدهم قرار گرفت.

به‌طورکلی دولت از محل پرداختن به این موضوع به دنبال بهبود ساختار تنظیم‌گری در کشور و رسیدن به کارآمدی بیشتر است، تا در سایه تعامل نهادهای تنظیم‌گر با یکدیگر، توسعه هم‌افزایی و جلوگیری از تداخلات اجرایی، شاهد تحقق یک دولت تنظیم‌گر واقعی در کشور باشیم.

این شبکه بستر لازم برای تعامل نهادهای تنظیم‌گر با یکدیگر در قالب یک شبکه واحد را فراهم می‌کند تا از یک طرف زمینه لازم برای حل تعارضات بین این نهادها ایجاد شود و از سوی دیگر امکان ایفای نقش دیده‌بانی بر قوانین و فعالیت‌های مرتبط با بحث تنظیم‌گری در کشور نیز فراهم شود

جمعی از نهادهای ذیربط از جمله معاونت حقوقی ریاست جمهوری، نماینده بانک مرکزی و نمایندگانی از شورای رقابت، سازمان غذا و دارو، سازمان بورس، سازمان خصوصی سازی، سازمان تنظیم مقررات و سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در این رونمایی حضور داشتند.

کد خبر 6094958

دیگر خبرها

  • ساترا اهمیت تنظیم گری‌اش را نمایش دهد/ امضای تفاهم نامه دانشگاهی
  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد
  • آمریکا: کمک مالی به کی‌یف برای پرداخت حقوق بازنشستگی نیست
  • بریکس می‌تواند جایگزینی برای دلار آمریکا ارائه کند
  • انتقال اشیاء باستانی از موزه ملی ایران به استان کرمان
  • توسعه ارتباطات سیار با نصب و راه‌اندازی دکل اینترنت سرعت در قلعه خواجه
  • دوران حفظ دروس گذشته است/ مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات و اینترنت باشد
  • دوران حفظ کردن دروس گذشته است/ مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات و اینترنت باشد
  • گام اول به سمت دولت تنظیم‌گر برداشته شد
  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)