Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه علمی:الهه سعیدی، پژوهشگر و مدرس دانشگاه در مقاله پیش رو معتقد است نسل C در استفاده از فن آوری های ارتباطات و اطلاعات در حوزه های شخصی و کاری تأثیرگذار خواهند بود و تغییرات عظیم فرهنگی، اقتصادی، صنعتی و اجتماعی توسط این نسل صورت خواهد گرفت به طوری که تا سال 2020، حقیقتاً در دنیایی متفاوت زندگی خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش بولتن نیوز ، متن این یادداشت که به صورت اختصاصی برای خبرنگار ما ارسال شده ، به شرح زیر است:
از دهه 1990 اینترنت و بهره گیری از آن نقش پر رنگی در فرهنگ، ارزش ها و اعتقادات ملی جوانان داشته و دارد به نحوی که نفوذ این رسانه و استفاده روزانه از آن در میان جوانان اجتناب ناپذیر است. از این رو، با توجه به جمعیت حدود 60 درصدی قشر جوان کشور که بخش عمده ای از کاربران اینترنت را تشکیل می دهند باید زمینه و بستری مناسب برای بهره گیری مفید و مناسب از این رسانه فراهم شود. زندگی نسل جدید با اینترنت و دیجیتال چنان عجین شده که روز به روز به دنبال نوآوری ها و تکنولوژی های جدید مرتبط با اینترنت هستند به طوری که پیش بینی می شود که تا سال 2020 زندگی نسل جوان تحت کنترل اینترنت و فضای وب درآید.طی ده سال آینده، نسل جدیدی بنام نسل c (نسل هزاره یا نسل دیجیتال) پیدا می شود که متولدین سال های بعد از 1990 هستند، این بومی های دیجیتالی که فعلاً فقط در دانشگاه حضور پیدا می کنند و نیروی کار می شوند، جهان را به گونه ای که می شناسیم دگرگون می کنند. علائق آنها سبب ایجاد تغییری عظیم می شود، به طوری که افراد سراسر دنیا در می یابند چگونه معاشرت و کارکنند و با هیجاناتشان زندگی کنند و آن را در فن آوری های اطلاعاتی و ارتباطی به کار برند.این نسلِ به شدت متصل به اینترنت، بیشتر ساعات بیداری خود را به صورت آنلاین سپری می کنند. به راحتی در شبکه های اجتماعی با چند صد نفر اطلاعات شخصی را به اشتراک می گذارند و با خودشان یک فضای ابری شخصی پیچیده حمل می کنند به طوری که آنها را در دنیای متقارن آنلاین و آفلاین شناسایی می کند.در نتیجه، این نسل، توقع اتصال سریع و قابل اعتماد را دارند که از طریق آن با چندین شرکای کسب و کار آنلاین لینک های تجاری مستقیم ایجاد کنند.در مواجهه با کاهش درآمد از طریق خدمات سنتی، چالش برای صنایع ارتباطی و فن آوری کنار گذاشته می شود و مدل های کسب و کار جدید ماندگار می شوند و بر آنچه که باعث رشد محیط نسل C می شود، تمرکز می کنند. این مسئله نباید رویدادی بد درنظر گرفته شود، چرا که افزایش پهنای باند فراگیر و جمعیت های تازه متصل از اقتصادهای نوظهور، اپراتورها را قادر می کند تا روی آرایه ای از خدمات جدید و وسیع سرمایه گذاری کنند. "لوله هوشمند" ساختار ارتباطی هوشمندی است که در قلب بسیاری از مخازن جدید ارزشمند در صنایعی مثل مراقبت های پزشکی، انرژی، حمل و نقل و رسانه است.

ساختار و شکل فعالیت ها در سال 2020تا سال 2020 آشنایی و استفاده نسل جدید از فن آوری، وابسته به ارتباطات موبایلی است و نسل C (حرف C اول واژه های connect, communicate و change است.) ارتباطاتشان را با اعضاء خانواده، دوستان و حتی موارد کاری به استفاده از ارتباطات موبایلی محدود و بسنده می کنند. نسل C تغییراتی را ایجاد می کنند که کمکی به مدیران صنایع فن آوری اطلاعات و ارتباطات است.نسل C چه نسلی است؟آنها واقع گرا و مادی گرا هستند. اگر به لحاظ سیاسی تجددطلب نباشند به لحاظ فرهنگی آزادی خواهند، افرادی در حال پیشرفت هستند با این حال نسبت به نسل قبلی بیشتر با والدینشان زندگی می کنند. بسیاری از تعاملات اجتماعی شان در اینترنت رخ می دهد، جایی که احساس آزادتری برای بیان نظرات و نگرش هایشان دارند. آنها تحت تأثیر هری پاتر، باراک اوباما، ieverything, ipods, iTunes, iphones بزرگ شده اند. فن آوری طوری در زندگی شان تنیده شده که مفهوم پیشگام اساساً برایشان بی معناست.آنها نسل C هستند- وصل می شوند، ارتباط برقرار می کنند و محتوا محور، کامپیوتر محور و جامعه محورند و همیشه در حال کلیک کردن هستند. نسل C متولدین سال های بعد از 1990 هستند که دوران نوجوانی را بعد از سال 2000 سپری کرده اند و همه چیز را از دریچه صفحه مانیتور کامپیوتر و اینترنت تجربه کره اند و تا سال 2020 بزرگترین گروه مصرف کننده اینترنت در سراسر دنیا هستند.در همه زندگی شان مالک ابزارهای دیجیتالی بوده اند و از نزدیک با این ابزارها آشنا هستند و 6 ساعت در روز از آن استفاده می کنند. همه آنها موبایل دارند و دائماً در حال ارسال پیامک هستند. بیش از 95 درصد آنها کامپیوتر دارند و بیش از نیمی از آنها برای ارتباط با یکدیگر از ارسال پیامک استفاده می کنند، صفحات فیس بوک دارند و فیلم های یوتیوب را تماشا می کنند.
رفتار مصرف کنندهدر حال حاضر، 6/4 میلیارد کاربر موبایل در سرتاسر جهان وجود دارد، از میان 7/1 میلیارد کاربر اینترنتی در میان جوانان اروپایی، 52 درصدشان عنوان می کنند چنانچه موبایلشان همراهشان نباشد احساس جدایی و گسسته شدن از دنیا را دارند و 91 درصد کاربران موبایلی، تلفن هایشان را در حالت خواب و بیداری به فاصله کمتر از یک متر از خود نگه می دارند. پیش بینی می شود تا سال 2020 تعداد کاربران موبایلی به 6 میلیون کاربر برسد و تعداد افرادی که به اینترنت دسترسی دارند به 7/4 میلیارد نفر می رسد که اصولاً از طریق ابزارهای موبایلی شان به اینترنت وصل می شوند. قدرت اینترنت نه به واسطه پتانسیل اقتصادی آنلاین آن که به عنوان یک پدیده اثرگذار سیاسی فرهنگی است که توسعه خواهد یافت.به طور متوسط اشخاص در سال 2020 در یک وب با 200 تا 300 نفر در ارتباطند که این ارتباط روزانه از طریق کانال های گوناگون حفظ می شود. حتی در خانواده ها، با افزایش تعامل دیجیتالی نیاز به همجواری فیزیکی کاهش می یابد و شبکه های اجتماعی افراد را در تمام فعالیت های روزانه شان همراهی می کنند.تأثیر تدریجی اطلاعات دیجیتالی: مصرف اطلاعات دیجیتالی افراد به طرز چشمگیری افزایش می یابد که بیشتر آن اثبات نشده است. مخزن بزرگی از اطلاعات در دسترس، به مصرف کنندگان اجازه می دهد تا اطلاعاتی را که می خواهند انتخاب و گزینش کنند و حتی می آموزند که چگونه آن را مصرف کنند. مصرف اطلاعات "غیر خطی" هنجار می شود و ذخیره اطلاعات دیجیتالی انفجاری ایجاد می کند. طبق مطالعات اخیر که توسط روزنامه اکونومیست انجام شده، شرکت والمارت که یک شرکت خرده فروشی است هم اکنون بیش از یک میلیون معامله فروش را ساعت به ساعت از طریق تغذیه پایگاه های اطلاعاتی که بیش از 2.5 پتابایت برآورد شده اند را تحت کنترل دارد.


انتظار می رود ترافیک اینترنتی تا سال 2013 ده برابر شود و به 667 اگزابایت برسد. هم اکنون بیشتر این اطلاعات غیرقابل استفاده- تحلیل نشده و غیر قابل تحلیلند- اما به زودی کاربردشان اقتصادی می شود.همانطور که مکانیسم های اینترنتی امن تر و پردازش اطلاعات شخصی نیز دقیق تر می شود و نگرانی ها در مورد حریم خصوصی و امنیت اطلاعات شخصی کاهش می یابد، فواید اینترنت به عنوان خطراتی بزرگ برای مصرف کنندگان تلقی می شود.تا سال 2020 اینترنت همه جا حاضر می شود. همانگونه که نگرانی های حریم شخصی کم می شود، اطلاعات شخصی از قبیل هویت، جزئیات پرداخت، اولویت های خرید، علائق و عضویت در جوامع اجتماعی به طور گسترده ای قابل دسترس می شود. نسل C می تواند از طریق بسیاری از رابط های دیجیتالی رو به رشد به زندگی شخصی اش دسترسی داشته باشد که مستلزم یک دنیای کاملا به هم پیوسته است که خدمات و اطلاعات به طور مجازی در یک فضای ابری وجود دارند. امروزه لوازم الکترونیکی مصرفی از قبیل تلفن های هوشمند، آی پدها، آی پودها، نوت بوک ها، لپ تاپ ها، کامپیوترهای شخصی، ساعت ها جهت را نشان می دهند-این لیست قطعیت رشد را در دهه بعدی نشان می دهد. قیمت چنین ابزارهایی به طرز چشمگیری سقوط می کند.سن سواد دیجیتالی بالا می رود، به طوری که افراد بالای 50 سال به طور گسترده ای به سمت آنلاین شدن مهاجرت می کنند. هم اکنون، 65 ساله ها 2 تا 3 ساعت را در هفته به صورت آنلاین سپری می کنند، اما 65 ساله های 2020 به صورت هفتگی هشت ساعت را آنلاین سپری می کنند- این تضاد در حالی است که افراد 16 تا 24 ساله قبلا 13 ساعت را در هفته به صورت آنلاین سپری می کردند و افراد مسن تر بر شدت رفتار دیجیتالی شان در این تأخیر و کندی ادامه می دهند. نسل C خصوصاً در توسعه فرهنگ فراگیر خود از ارتباطات بیشتر فاصله می گیرد. از آنجایی که کانال های ارتباطی دیجیتالی جایگزین تعاملات خیلی نزدیک فیزیکی شده است برای نسل قبلی باعث شگفتی و تعجب است. این فرهنگ ناظران را بر آن داشته که این گروه را "نسل سکوت" معرفی کند.
نتیجهنسل C در استفاده از فن آوری های ارتباطات و اطلاعات در حوزه های شخصی و کاری تأثیرگذار خواهند بود و تغییرات عظیم فرهنگی، اقتصادی، صنعتی و اجتماعی توسط این نسل صورت خواهد گرفت به طوری که تا سال 2020، حقیقتاً در دنیایی متفاوت زندگی خواهیم کرد.


منبع:https://www.strategyand.pwc.com/media/file/Strategyand_Rise-of-Generation-C.pdf.pdf

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۰۶۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه ارتباطات سیار با نصب و راه‌اندازی دکل اینترنت سرعت در قلعه خواجه

مدیر مخابرات منطقه خوزستان گفت:در راستای فاز نهم پروژه توسعه شبکه مخابرات، شبکه ارتباطی همراه با نصب و راه‌اندازی دکل مخابراتی و سایت پرسرعت جدید در چگارمان شهر قلعه خواجه اندیکا توسعه و تقویت شد.

رحیم فلاح‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا از خوزستان اظهار کرد: در ادامه اجرایی شدن عملیات پروژه فاز ۹ توسعه و تقویت شبکه ارتباطی همراه در راستای بهره‌مندی مشترکین از خدمات مطلوب و با کیفیت، افزایش پوشش آنتن دهی و رفع نقاط کور در مناطق مختلف، سایت پرسرعت همراه جدید در چگارمان شهر قلعه خواجه شهرستان اندیکا با تکنولوژی از نوع نسل ۲، ۳ و ۴ نصب و راه اندازی شد.

وی افزود: عملیات نصب و راه‌اندازی این سایت پرسرعت جدید همراه اول، با پیگیری و تلاش کارشناسان فنی حوزه معاونت سیار مخابرات منطقه خوزستان و پس از طراحی، مکان لابی و تأمین بستر زیرساخت شبکه و تجهیزات فنی با هدف تقویت و پایداری ارتباطات سیار در محله چگارمان شهر قلعه خواجه اجرایی شده است.

مدیر مخابرات منطقه خوزستان ادامه داد: با نصب و راه اندازی و وارد مدار شدن این سایت پرسرعت جدید به شبکه گسترده همراه اول، کانال‌های ترافیکی شبکه همراه اول افزایش یافت که ضمن رفع نقاط کور در محدوده اطراف این سایت باعث تقویت شبکه و پایداری ارتباطات سیار شده و مشترکین از خدمات با کیفیت و مطلوب و تبادل اطلاعات دیتایی با سرعت بالا بهره‌مند شدند.

کد خبر 750146

دیگر خبرها

  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد
  • نظرسنجی: تجربه شخصی شما درباره سرعت اینترنت بعد از افزایش قیمت
  • ممنوعیت تیک‌تاک به «شکاف اینترنت» سرعت می‌بخشد
  • آموزش و پرورش را براساس سند تحول بنیادین اداره خواهیم کرد
  • نتیجه آزمایش نسل ششم اینترنت در ژاپن: ۵۰۰ برابر سریع‌تر از ۵‌جی
  • توسعه ارتباطات سیار با نصب و راه‌اندازی دکل اینترنت سرعت در قلعه خواجه
  • ژاپن بر روی اینترنت نسل۶، ۵۰۰برابر سریع‌تر از نسل۵ کار می‌کند!
  • خیز ژاپن برای اینترنت نسل ۶، ۵۰۰ برابر سریع‌تر از نسل ۵!
  • دستاورد جدیدی که سرعت اینترنت را 20 برابر می‌کند!
  • آخرین وضعیت سرعت و قطعی اینترنت در اپراتورهای مختلف