Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-04@22:42:50 GMT

ارتباط اشیا در سال 2020 به بیش از 50میلیارد مورد خواهد رسید

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۹۸۹۹۲۹

ارتباط اشیا در سال 2020 به بیش از 50میلیارد مورد خواهد رسید

علی اصغر عمیدیان روز چهارشنبه در کنفرانس ملی فرصت ها و محدودیت های سرمایه گذاری در حوزه صنعت خراسان جنوبی در دانشگاه صنعتی بیرجند افزود: فرصت سرمایه گذاری در بخش ICT از جذابیت هایی است که سرمایه گذاران بزرگ دنیا در این قسمت سرمایه گذاری کرده اند.
وی گفت: در حال حاضر از 10 شرکت برجسته سرمایه گذاری در دنیا، هشت شرکت در صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات سرمایه گذاری کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات از تجهیز کارگاه و هزینه اشتغال پایین برخوردار است، سرمایه آن نیروی انسانی تحصیل کرده علوم پایه و مغز افزار است که در خیلی از جوامع به ویژه خراسان جنوبی که دارای قوی ترین علوم پایه است می توان از آن استفاده کرد.
به گزارش ایرنا، عمیدیان اظهار کرد: روند تکامل صنعت ICT در پنج موج اتفاق افتاد که از حدود پنج سال قبل وارد موج پنجم شد.
وی یادآور شد: رشد کل GDP (تولید ناخالص ملی) در پنج سال گذشته توسط فناوری ابری یا یارانش ابری عددی بین یک دهم تا سه دهم در GDP دنیاست.
وی عنوان کرد: فرصت سرمایه گذاری در صنایع مختلف در بخش های کشاورزی، صنعت و خدمات کاربرد های زیادی دارد، در کشاورزی با استفاده از این صنعت اصلاح نظام کشت شامل آبیاری و تغذیه هوشمند و مبارزه با آفات هوشمند اتفاق می افتد که در نتیجه افزایش بهره وری و کاهش نیروی انسانی فیزیکی را به دنبال دارد.
وی با بیان اینکه 80 درصد اشتغال در جهان به ویژه در کشورهای در حال توسعه در بخش خدمات است، افزود: می توان از فرصت های سرمایه گذاری صنعت فناوری اطلاعات در این بخش استفاده کرد.
وی تاکید کرد: جمعیت ایران یک درصد جمعیت جهان است لذا بایستی در این حوزه یک درصد اقتصاد صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات را داشته باشد.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در کشور از شهریورماه سال 92 در این صنعت اتفاقات خوبی افتاد، برای اینکه خدمات فناوری اطلاعات را بتوانیم در دسترس قرار دهیم باید حداقل اینترنت پرسرعت را در اختیار مردم قرار دهیم.
عمیدیان بیان کرد: سال 92 فقط 500 هزار کاربر از خدمات اینترنتی استفاده می کردند در صورتیکه سال 95 با سرمایه گذاری که حاکمیت و بخش خصوصی انجام داد امروز 33 میلیون شهروند و کاربر که می توانند ایجاد کننده یک خدمت دیجیتالی در فضای مجازی کشور باشند از این ظرفیت برخوردار هستند.
وی ضریب نفوس تلفن همراه ثابت در سال 92 را معادل 4.7 میلیون شهروند دانست و افزود: این میزان ضریب نفوس در انتهای سال 95 به 10 میلیون نفر رسید.
وی ادامه داد: همچنین در کشور 100 هزار اپلیکیشن که در هر کدام حداقل سه نفر کار می کنند می توانند اقتصادی معادل اقتصاد بخش های عمده ای از صنایع دیگر را تامین می کنند، از اینترنت پرسرعت استفاده می کنند.
وی اظهار کرد: ضریب نفوس تلفن همراه از 78.9 به 101 درصد رسیده است و بیشتر از جمعیت موجود، سیم کارت در دسترس مردم است.
وی تاکید کرد: علت اینکه نسل های تلفن همراه روز به روز در حال افزایش هست این است که روز به روز فضای واقعی را بیشتر به فضای مجازی ببریم و اقتصاد با هزینه کمتر فراهم شود.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: سال 92 اینترنت نسل چهار وجود نداشت و سال 95 در هشت هزار و 379 سایت نسل چهار موجود است و نسل سه نیز در 21 هزار و 500 در سایت های سراسر کشور نصب شده است.
عمیدیان گفت: در مدت زمان یاد شده روستاها اصلا دارای اینترنت پرسرعت نبودند و امروز 27 هزار روستای کشور از اینترنت پرسرعت برخوردار هستند.
وی با اشاره به شاخص میزان سرمایه گذاری در خدمات ارتباطی افزود: در سه سال گذشته هر کدام از اپراتورها پنج هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری کردند.
وی ادامه داد: درآمد دولت و اپراتورها از سال 92 تاکنون 2 برابر افزایش یافته است تمام همت ما این است زیرساخت های سرمایه گذاری را آماده کنیم.
عمیدیان به کسب و کارهای نو در ایران اشاره کرد و یادآور شد: ضریب نفوذ گوشی های هوشمند نشان دهنده گردش اقتصادی و ایجاد اشتغال در کشور است.
وی عنوان کرد: بر اساس سرشماری سال 95 خراسان جنوبی 768 هزار و 700 نفر جمعیت دارد ، مجموع خطوط ارتباطی واگذار شده یک میلیون و 231 هزار و مشترکین فعال 681 هزار نفر است.
وی یادآور شد: نسل های تلفن همراه که زیرساخت اقتصاد دیجیتال هستند در استان از ضریب نفوس خوبی برخوردار است.
وی به وضعیت استان از نظر شرکت های بخش خصوصی در حوزه این صنعت اشاره کرد و گفت: یک شرکت توزیع کننده خدمات اینترنتی و 6 شرکت ارائه دهنده خدمات ثابت در استان وجود دارد.
وی از وجود 67 دفتر خدمات پیشخوان دولت در خراسان جنوبی خبر داد و افزود: این ظرفیت تا سه برابر قابل افزایش است و همچنین 15 شهر در استان خدمات نسل سه و چهار دارند.
عمیدیان با بیان اینکه ضریب نفوس تلفن ثابت در استان 37 است و جای رشد دارد، بیان کرد: روستاهای خراسان جنوبی سال 92 فاقد اینترنت پرسرعت بودند و اکنون 356 روستا از خدمات اینترنت پرسرعت برخوردارند و این ظرفیت وجود دارد که روستاهای بالای 10 خانوار نیز اینترنت دار شوند.
سایت ایرنا خراسان جنوبی www.irna.ir/skhorasan
کانال اطلاع رسانی : http://telegram.me/birjand
7557*2047* خبرنگار- رقیه محمدی* انتشار دهنده- عباسقلی اشکورجیری

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۸۹۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات به بیش از ۱۶۰۰ سرمایه‌گذار و فعال اقتصادی

ایسنا/خراسان رضوی مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی از ارائه خدمات به بیش از ۱۶۰۰ سرمایه‌گذار و فعال اقتصادی توسط دفتر ویژه نمایندگی سرمایه‌گذاران خارجی فراجا استان در پنج ماه گذشته خبر داد.

سیدحامد حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا درباره عملکرد دفتر نمایندگی ویژه سرمایه‌گذاران خارجی فراجا خراسان رضوی که سال گذشته با هدف سهولت در ارائه خدمات به سرمایه‌گذاران در حوزه فراجا در خراسان رضوی افتتاح شد، اظهار کرد: به‌دلیل تعداد بالای سرمایه‌گذاران خارجی در خراسان رضوی، افتتاح این مرکز از آبان‌ ماه سال گذشته مورد استقبال سرمایه‌گذاران خارجی قرار گرفت. در این دفتر، خدماتی از جمله صدور و تمدید مجوز اقامت و خروج و مراجعت کثیر سرمایه‌گذاران، مجوز اقامت و خروج کارشناسان سرمایه‌گذار و خروج قطعی و تمدید روادید کارشناسان سرمایه‌گذاری انجام می‌شود.

وی همچنین توضیح داد: مجوز اقامت سرمایه‌گذاران نسبت به ثبت سرمایه به‌صورت شش ماهه، یک ساله، سه ساله و پنج ساله با درج مهر ماده ۳۵ انجام می‌شود.

او با اشاره به عملکرد دفتر نمایندگی ویژه سرمایه‌گذاران خارجی خراسان رضوی از ۲۰ آبان ماه ۱۴۰۲ تا ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ گفت: در این مدت، به ۷۲۱ سرمایه‌گذار خدمات مختلفی ارائه شده است. در این مدت، صدور مجوز تمدید اقامت شش ماهه سرمایه‌گذاران ۹۳ مورد به میزان ۱۳ درصد از مجموع کل، صدور و تمدید مجوز اقامت یک ساله برای سرمایه‌گذاران ۲۹۴ مورد به میزان ۴۴ درصد، صدور و تمدید اقامت سه ساله برای سرمایه‌گذاران به تعداد ۶۰ مورد به میزان هشت درصد، صدور مجوز خروج و مراجعت کثیر کارشناس ۷۱ مورد به میزان ۱۰ درصد، تمدید روادید به تعداد ۷۹ مورد و به میزان ۱۱ درصد، صدور مجوز اقامت یک ساله و خروج و مراجعت کثیر کارشناس به تعداد ۹۹ مورد و به میزان ۱۴ درصد و صدور خروج قطعی سرمایه‌گذاران به تعداد ۲۵ مورد و به میزان سه درصد از مجموع کل بوده است. 

دفتر نمایندگی ویژه سرمایه‌گذاران خارجی فراجا خراسان رضوی سال گذشته در مراسمی با حضور رئیس سازمان اطلاعات فراجا افتتاح شد و اختیار ارائه خدمات موضوع آیین‌نامه ماده ۳۵ قانون تشویق و حمایت از سرمایه‌گذاری در حوزه نیروی انتظامی اعم از صدور مجوز اقامت، روادید و سایر خدمات قابل ارائه به سرمایه‌گذاران خارجی، خانواده سرمایه‌گذار و افراد تحت تکفل سرمایه‌گذار (پدر، مادر، خواهر، برادر)، مدیران، کارشناسان خارجی و بستگان درجه یک آن‌ها و خدمات مشابه برای فعالان اقتصادی در مشهد به این دفتر ویژه تفویض شد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • اهمیت توسعه میادین مشترک کشور با سرمایه مردمی و توان بخش خصوصی
  • دستاوردهای هیات اقتصادی هرمزگان به کشور چین
  • ◄ ناچار به خروج کامل از صنعت حمل و نقل ریلی خواهیم بود
  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد
  • رویه‌های بندری در هرمزگان اصلاح می‌شود
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم
  • ارائه خدمات به بیش از ۱۶۰۰ سرمایه‌گذار و فعال اقتصادی
  • با رزرو تور کیش، این نمایشگاه‌های جذاب جزیره را در 1403 از دست ندهید
  • کهگیلویه و بویراحمد بهشت سرمایه‌گذاری در عرصه گیاهان دارویی؛ فرصتی که از دست می‌رود